چطور پروژه را سنجاق، دوباره بررسی یا حذف کنم؟
چطور پروژهها را در درنا مرتب، دوباره بررسی یا حذف کنم؟
برای مرتب کردن، بررسی دوباره یا حذف پروژه، از منوی … هر ردیف در پروژهها استفاده کنید. گزینههای سنجاق کردن یا برداشتن سنجاق، بررسی دوبارهٔ سایت، مشاهدهٔ کمپینها، تنظیمات پروژه و حذف پروژه در این منو هستند. گزینهها بسته به نقش شما فرق میکنند و پروژهای که کمپین دارد حذف نمیشود.
- چهار کاشی شاخص
- سنجاق برای همهی نقشها
- حذف فقط با مالک
- پروژهی دارای کمپین حذف نمیشود
فهرست مطالب
فهرست پروژهها چه اطلاعاتی میدهد؟
صفحهی پروژهها چهار کاشی در بالای صفحه دارد:
| کاشی | چه چیزی را میشمارد |
|---|---|
| «کل پروژهها» | همهی پروژههایی که به آنها دسترسی دارید. |
| «ساختهشده توسط شما» | پروژههایی که مالکشان شما هستید. |
| «اشتراکگذاشتهشده با شما» | پروژههایی که دیگران شما را به آنها دعوت کردهاند. |
| «نیازمند بررسی سایت» | پروژههایی که سایتشان بررسی نشده، ناموفق بوده یا اطلاعات کافی نداشته است. |
فهرست، ستونهای پروژه، سایت، نقش شما، بررسی سایت و تاریخ ایجاد را نشان میدهد. پروژههای سنجاقشده بالای فهرست قرار میگیرند و بقیه از جدیدترین به قدیمیترین مرتب میشوند. با انتخاب سرستونها، ترتیب فهرست را بر پایهی همان ستون تغییر دهید. با فیلتر نقش شما یا بررسی سایت نیز فقط پروژههای موردنظر را ببینید.
- گام ۱کاشی کل پروژهها
- گام ۲نشان سنجاق پروژه
چطور پروژه را سنجاق کنم؟
سنجاق، دسترسی شما به پروژههای پرکاربرد را سریعتر میکند. این گزینه برای همهی نقشها در دسترس است.
- منوی … ردیف پروژه را باز کنید.
- سنجاق کردن را بزنید.
- برای برگرداندن، از همان منو برداشتن سنجاق را بزنید.
- گام ۱گزینهی سنجاق کردن
- گام ۲گزینهی بررسی دوبارهٔ سایت
- گام ۳گزینهی حذف پروژه
چطور سایت پروژه را دوباره بررسی کنم؟
بررسی دوبارهٔ سایت تحلیل هوشمند سایت را تکرار میکند. پس از انتخاب آن، پیام بررسی دوبارهٔ سایت شروع شد. نمایش داده میشود و تا پایان کار، وضعیت ستون بررسی سایت در حال بررسی است. این گزینه فقط برای مالک و عضوی با نقش ویرایشگر نمایش داده میشود و تا وقتی بررسی قبلی در جریان است، در منو دیده نمیشود. پس از پایان بررسی، پیام بررسی سایت تمام شد. نمایش داده میشود و اگر بررسی انجام نشود، پیام بررسی سایت انجام نشد. را میبینید. برای شناخت وضعیتها، راهنمای تحلیل هوشمند سایت را ببینید.
چطور پروژه را حذف کنم و چرا حذف نمیشود؟
- منوی … ردیف پروژه را باز کنید و حذف پروژه را بزنید.
- در پنجرهی تأیید، حذف را بزنید. اگر منصرف شدید، انصراف را بزنید.
- پس از حذف، پیام پروژه حذف شد. نمایش داده میشود.
با حذف پروژه، دسترسی همهی اعضا و دعوتهای در انتظار آن هم از بین میرود. گزینهی حذف پروژه فقط برای مالک پروژه نمایش داده میشود.
پروژهای که کمپین دارد حذف نمیشود. پنجرهی تأیید همین را با جملهی پروژهای که کمپین دارد حذف نمیشود. یادآوری میکند. اگر با این حال حذف را بزنید، پیام این پروژه کمپین فعال دارد و تا پایان آن حذف نمیشود. را میبینید. اگر کمپین پروژه هنوز در انتظار پرداخت است، ابتدا میتوانید آن را از فهرست کمپینها حذف کنید.
اگر مالک پروژه نیستید و نمیخواهید در آن بمانید، بهجای حذف، از دسترسی من گزینهی خروج از پروژه را بزنید.
- گام ۱یادآوری پروژهی دارای کمپین
- گام ۲دکمهی حذف
پرسشهای متداول این راهنما
فهرست کمپینهای همان پروژه را نشان میدهد.
پروژهی بیاستفادهای را که کمپین ندارد حذف کنید یا با پشتیبانی تماس بگیرید.
گزینهی «حذف پروژه» فقط برای مالک پروژه نمایش داده میشود. نقش خود را در ستون «نقش شما» ببینید.
از منوی «…» ردیف پروژه، «دسترسی من» را باز کنید و «خروج از پروژه» را بزنید.
هنوز سؤالی دارید؟
این راهنما را در دستیار هوش مصنوعی خودتان باز کنید و سؤالتان را بپرسید.