راهنما
پرسیدن از
ورود به پنلورود

چطور هم‌تیمی‌ها را به پروژه دعوت کنم و نقش بدهم؟

چطور در درنا به همکارم دسترسی پروژه بدهم؟

۲ دقیقه مطالعهبه‌روزرسانی ۳ آبان ۱۴۰۵ویدیو دارد
پاسخ کوتاه

برای دادن دسترسی پروژه به همکار، در پروژه‌ها منوی … ردیف پروژه را باز کنید و اشتراک‌گذاری و دسترسی‌ها را بزنید. با افزودن عضو شماره‌ی موبایل همکار را وارد کنید، نقش ویرایشگر، بیننده یا مالی را انتخاب کنید و ارسال دعوت را بزنید. این بخش فقط برای مالک پروژه است و دیگر اعضا دسترسی من را می‌بینند.

  • دعوت با شماره‌ی موبایل
  • چهار نقش دسترسی
  • مدیریت اعضا فقط با مالک
  • سقف تعداد اعضا
فهرست مطالب
  1. چه کسی می‌تواند عضو دعوت کند؟
  2. مراحل دعوت هم‌تیمی
  3. هر نقش چه معنایی دارد؟
  4. دعوت را لغو کنم، عضو را حذف کنم یا از پروژه خارج شوم؟
  5. چرا دعوت ارسال نمی‌شود؟
ویدیوی آموزشی · ۱۱ صحنه · ۰:۴۴

چه کسی می‌تواند عضو دعوت کند؟

فقط مالک پروژه می‌تواند اعضا را دعوت و مدیریت کند. در فهرست پروژه‌ها، مالک در منوی … ردیف پروژه گزینه‌ی اشتراک‌گذاری و دسترسی‌ها را می‌بیند. دیگر اعضا به‌جای آن، گزینه‌ی دسترسی من را دارند. با دسترسی من همان پنجره‌ی اشتراک‌گذاری پروژه باز می‌شود، اما فقط برای مشاهده است؛ پنل یادآوری می‌کند: فقط مالک پروژه می‌تواند اعضا را مدیریت کند.

ستون نقش شما در فهرست پروژه‌ها نقش شما را در هر پروژه نشان می‌دهد. کاشی اشتراک‌گذاشته‌شده با شما نیز تعداد پروژه‌هایی را نشان می‌دهد که دیگران شما را به آن‌ها دعوت کرده‌اند.

منوی «…» ردیف پروژه با گزینه‌ی «اشتراک‌گذاری و دسترسی‌ها»
  1. گام ۱گزینه‌ی اشتراک‌گذاری و دسترسی‌ها

مراحل دعوت هم‌تیمی

  1. در پروژه‌ها منوی … ردیف پروژه را باز کنید و اشتراک‌گذاری و دسترسی‌ها را بزنید.
  2. در پنجره‌ی اشتراک‌گذاری پروژه، افزودن عضو را بزنید.
  3. شماره‌ی موبایل هم‌تیمی را وارد کنید و نقش او را انتخاب کنید.
  4. ارسال دعوت را بزنید.

اگر هم‌تیمی شما کاربر درنا باشد، بلافاصله عضو پروژه می‌شود. برای کسی که هنوز در درنا حساب ندارد، پیامک دعوت فرستاده می‌شود و دعوت او در بخش دعوت‌های در انتظار پاسخ نمایش داده می‌شود.

فرم «افزودن عضو» با شماره‌ی نمونه و انتخاب نقش «بیننده»
  1. گام ۱کادر شماره‌ی موبایل
  2. گام ۲انتخاب نقش بیننده
  3. گام ۳دکمه‌ی ارسال دعوت

هر نقش چه معنایی دارد؟

هر پروژه چهار نقش دارد. نقش مالک به سازنده‌ی پروژه تعلق دارد و به دیگران داده نمی‌شود. هنگام دعوت، یکی از سه نقش دیگر را انتخاب می‌کنید.

نقشچه کاری می‌تواند بکند
«مالک»همه‌ی کارها، از جمله مدیریت اعضا، تغییر تنظیمات پروژه، پرداخت و حذف پروژه
«ویرایشگر»ساخت محتوا و کمپین و تغییر تنظیمات پروژه؛ پرداخت و مدیریت اعضا با او نیست
«بیننده»فقط خواندن اطلاعات پروژه
«مالی»دیدن پرداخت‌ها و صورت‌حساب‌ها و انجام پرداخت؛ ساخت محتوا و کمپین با او نیست

پنل هنگام دعوت این خلاصه را نشان می‌دهد: ویرایشگر محتوا و کمپین را می‌سازد، بیننده فقط می‌خواند و نقش مالی پرداخت و صورت‌حساب را می‌بیند. مالک پروژه می‌تواند بعداً نقش هر عضو را از همین پنجره تغییر دهد. نقش دعوتی که هنوز پذیرفته نشده است تغییر نمی‌کند؛ برای تغییر آن، دعوت را لغو و دوباره ارسال کنید.

پنجره‌ی «اشتراک‌گذاری پروژه» با سه عضو نمونه در نقش‌های «مالک»، «ویرایشگر» و «مالی» و یک دعوت در انتظار
  1. گام ۱نقش مالک
  2. گام ۲انتخاب نقش ویرایشگر
  3. گام ۳دعوت در انتظار

دعوت را لغو کنم، عضو را حذف کنم یا از پروژه خارج شوم؟

هر سه کار در پنجره‌ی اشتراک‌گذاری پروژه انجام می‌شود:

  1. برای دعوتی که هنوز پذیرفته نشده، مالک لغو دعوت را می‌زند.
  2. برای برداشتن دسترسی یک عضو، مالک منوی نقش او را باز می‌کند و حذف عضو را می‌زند.
  3. عضوی که نمی‌خواهد در پروژه بماند، خروج از پروژه را می‌زند و برای تأیید، دوباره آن را می‌زند.

مالک نمی‌تواند از پروژه خارج شود. تنها راه کنار رفتن مالک، حذف پروژه است.

چرا دعوت ارسال نمی‌شود؟

پیامکار شما
«این پروژه به سقف تعداد اعضا رسیده است.»عضوی را که دیگر به دسترسی نیاز ندارد حذف کنید و دوباره دعوت کنید.
«تعداد دعوت‌ها بیش از حد مجاز است؛ کمی بعد دوباره تلاش کنید.»در زمان کوتاه دعوت‌های زیادی فرستاده‌اید؛ کمی صبر کنید و دوباره تلاش کنید.
«این شماره از قبل عضو پروژه است.»این هم‌تیمی دسترسی دارد و دعوت دوباره لازم نیست.
«برای این شماره دعوتی در انتظار پاسخ وجود دارد.»منتظر پذیرش دعوت بمانید یا آن را لغو و دوباره ارسال کنید.

پرسش‌های متداول این راهنما

مال حساب است. پنل در فهرست «تراکنش های مالی» یادآوری می‌کند: «پرداخت‌ها به حساب شما تعلق دارند، نه به یک پروژه؛ این فهرست همهٔ پرداخت‌های حساب را نشان می‌دهد.»

نقش خود را در ستون «نقش شما» در فهرست «پروژه‌ها» ببینید. گزینه‌ی «دسترسی من» در منوی «…» ردیف پروژه هم جزئیات دسترسی شما را نشان می‌دهد.

بله. با رسیدن به سقف، پیام «این پروژه به سقف تعداد اعضا رسیده است.» نمایش داده می‌شود.

از منوی «…» ردیف پروژه، «دسترسی من» را باز کنید و «خروج از پروژه» را بزنید. برای تأیید، دوباره آن را بزنید.

هنوز سؤالی دارید؟

این راهنما را در دستیار هوش مصنوعی خودتان باز کنید و سؤالتان را بپرسید.

ChatGPTClaudeGemini
این راهنما مفید بود؟